sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

IBIZA BEACH

 Mua ärsyttää. Ei mulla oo ketään, tai on mulla mut kukaan ei jaksa ottaa musta kuvia. Siksi mulla on kuvasaldo asuista niin heikko. MUTTA ei enää kauaa! Sillä tilasin kaukolaukaisimen ja heti kun saan sen käyttöön niin asukuvia sun muita on helpompi ja kivempi ottaa. Lauantaina oli niin kesäfiilis että oli aamu pakko hillua kesäisemmissä vaatteissa(sisällä!)
 Tänään olin Oonan kanssa sunnuntaisallilla , minkä jälkeen söin ton alla olevan patukan. Oli kyllä tosi suklainen, muttei niinkään mikään äklönmakea. Jauhoista makua ei ollut lainkaan , tässäkään, patukassa. Maku 3 ½ /5
 Olin viimeviikolla Repsulla ratsastamassa enkä koulun jälkeen kerennyt syömään mitään , mihin olinkin varautunut sweet & salty energiapatukalla.
 Ihanan pähkinäinen ja suklainen. Maussa oli kyllä jokin pieni ja jännä maku mutta hyvä ! Tykkäsin niin paljon että jatkossa ostan näitä jos tulee tarvetta.
 Join tälläisen salitreenin jälkeen. Tämä palautusjuoma oli kyllä niin hyvää että oli vaikea uskoa sen olevan palautusjuomaa ! Maistui ihan kaakaolle ja tässäkin oli vain pieni jauhoinen maku. Näitäkin ostan varmasti jatkossa ! Maku 5/5 Suosittelen :)

 http://www.maximsports.fi/


1 kommentti: